page contents
Direct geld voor uw auto zonder zorgen!

Over

Wie en wat is Geld voor uw auto?

Mijn naam is Douglas Verbanck. Geboren en getogen aan de kust. Vader van twee dochters en gelukkig getrouwd.

Ik ben een van de twee gezichten van Geld voor uw auto. Al 30 jaar werk ik in de autosector. Eerst als sales verantwoordelijke bij diverse lokale autoverdelers en daarna als zelfstandige autohandelaar. Ook mijn vader was een autohandelaar en deed reparaties. Met andere woorden, ik leerde de kneepjes van het vak al van jongs af aan.

Zoals je hoort ben ik al vele jaren bezig met auto’s. Dat zowel in mijn professioneel als in mijn privéleven. In mijn vrije tijd, zat ik 4 jaar zelf achter het stuur als circuitracer op het circuit van Zolder en Francorchamps. Ik weet dus heel goed hoe een goede auto er vanbinnen en vanbuiten uitziet.

Mijn naam is Jannick Lazoore. Ook geboren en getogen aan de kust. Recent vader geworden samen met mijn partner.

Ik ben het andere gezicht van Geld voor uw auto. Eerst volgde ik de opleiding Automotive Business Management aan IVA in Driebergen, Nederland. Deze opleiding gaf mij alle informatie om een goede autohandelaar en -verkoper te worden. Het was de perfecte manier om me voor te bereiden op het echte werk. Daarna ging ik dan onmiddellijk aan de slag in de autosector, om de vaardigheden en kennis die ik geleerd had toe te passen in de realiteit. Ook mijn vader heeft een geschiedenis in de autosector. Hij heeft een autoschadebedrijf (‘carrosserie’ in de volksmond), dus heb ik ook van hem veel meegekregen.

Samen vormen wij het duo achter Geld voor uw auto. Beiden hebben we dezelfde passie voor auto’s en willen altijd het beste voor onze klant. Met de ervaring van Douglas en de jonge gedrevenheid van Jannick, zijn wij de ideale match om uw auto naar waarde te schatten.

Hoe kwam Geld voor uw auto tot stand?

Samen startte wij dit project drie jaar geleden op. Het idee kwam tot stand omdat er in onze streek, de kust en Westhoek, geen één aanspreekpunt was voor mensen die hun auto wilden verkopen, maar vooral voor mensen die een eerlijke prijs willen volgens de waarde van hun auto. Daarom besloten wij om daar werk van te maken en richtte we Geld voor uw auto op in Nieuwpoort.

Hoe gaan wij te werk?

U neemt contact op met ons via telefoon of e-mail om een afspraak vast te leggen bij ons.

Hier ter plaatse noteren wij alle details van uw wagen en de uitrusting, wij inspecteren uw voertuig en de documenten samen met U. Wij nemen enkele foto’s en kunnen aan de slag.

Daarna geven wij u onmiddellijk een correcte marktprijs voor uw wagen en/of de mogelijkheid om de wagen aan te bieden op ons Europees handelaars platform. Na 48 uur kunnen wij U vrijblijvend het beste bod aanbieden.

Als U akkoord gaat met de prijs, dan betalen wij onmiddellijk.

Bij ons geen stress, geen tientallen vervelende of ongepaste bellers.

Dus bent u op zoek naar de beste manier om uw auto te verkopen? Wilt u een eerlijke prijs voor uw wagen? Dan bent u bij Geld voor uw auto aan het juiste adres.

Hopelijk tot snel!

Douglas Verbanck & Jannick Lazoore

Tel. Douglas +32 475 242 410
Tel. Jannick + 32 479 688 197